Sporák Victoria v břidlicově šedé barvě se vyznačuje osobitým designem s nezaměnitelnými materiály a jedinečnou povrchovou úpravou.
VARNÁ DESKA
Indukční varná deska je vybavená pěti varnými zónami s logem SMEG ve stylu 50. let.
Kompaktní designový sporák s elektrickou troubou a indukční varnou deskou: dokonalý mix stylu, kvality a technologie díky homogennímu a okamžitému teplu, maximální bezpečnosti a pozornosti ke spotřebě.
Nejlepší varný výkon zaručený ventilovaným kruhovým prouděním - Skutečná konvekce - Více ventilátorů a topných těles zaručuje dokonalý aerodynamický tok, což umožňuje homogenní a rychlejší vaření uvnitř trouby.
Snadné čištění trouby díky použití katalytických panelů v dutině - Katalýza - Tento trvalý proces umožňuje nepřetržité čištění a odmašťování tří stěn dutiny, přičemž fáze oxidace mastnoty začíná, když trouba dosáhne 200 °C.
Indukce nabízí rychlé vaření a přesnou regulaci teploty - Indukční varná deska - Díky použití se indukce snadno používá a vhodné nádobí, je bezpečná a citlivá.
Vložením vody do prohlubně na dně dutiny se vytváří pára, která změkčuje zbytky a usnadňuje jejich odstranění - Vapor Clean - Parní čištění - Vložením vody do hloubky na dne se vytváří pára, která změkčuje zbytky a tvoří jejich odstranění.
Nejlepší varný výkon při nejvyšší energetické účinnosti
Trouba má dva ventilátory vybavené dvěma kruhovými topnými tělesy umožňujícími vaření s rotujícím teplem
Nový chladicí systém s tangenciálním ventilátorem a prouděním vzduchu od dveří
TYP
AESTHETICS
PROGRAMY/FUNKCE
- Statický
- Pouze horní a dolní topný článek: tradiční způsob vaření nejvhodnější pro jednotlivá jídla umístěná uprostřed trouby. Horní část trouby bude vždy nejteplejší. Ideální na pečení, ovocné koláče, chléb
- S ventilátorem
- Cílem prvků v kombinaci s ventilátorem je zajistit rovnoměrnější teplo, což je podobný způsob jako u konvekčního vaření, takže je zapotřebí předehřev. Nejvhodnější pro jídla vyžadující pomalé vaření.
- Circulaire
- Kombinace ventilátoru a kruhového topného článku kolem něj poskytuje způsob vaření s horkým vzduchem. To poskytuje mnoho výhod, včetně nepotřebného předehřívání, pokud je doba vaření delší než 20 minut, žádný přenos chuti při vaření různých jídel najednou, méně energie a kratší doby vaření. Dobré pro všechny druhy jídla.
- Eco
- Kombinace grilu, ventilátoru a spodního topného článku je vhodná zejména pro vaření malých množství jídla
- Velký gril
- Grilovací topný článek: Použití grilu přináší vynikající výsledky při vaření masa středních a malých porcí, zejména v kombinaci s Rotisserie (je-li to možné). Také ideální pro přípravu klobás a slaniny.
- Ventilátorový gril (velký)
- Ventilátor s grilovacím topným článkem: Ventilátor snižuje intenzivní teplo z grilu, poskytuje vynikající způsob grilování různých potravin, kotlet, steaků, klobás atd., čímž zajišťuje rovnoměrné gratinování a distribuci tepla, aniž by jídlo vyschlo. Dvě nejvyšší úrovně doporučené k použití a spodní část trouby mohou být použity k udržení jídel v teple, a zároveň jsou vynikajícím zařízením při vaření grilované snídaně. Poloviční gril (pouze střední porce) je ideální pro malé množství jídla.
- Základ
- Tato funkce je ideální pro jídla, která vyžadují zvýšenou základní teplotu bez gratinování, např. pečivo, pizzu. Vhodné také pro pomalé vaření dušeného masa a jídel vařených v kastrolech.
- Spodní část s ventilátorem
- V plynových troubách ventilátor distribuuje teplo rychle a rovnoměrně po celém prostoru trouby, čímž se zabrání přenosu chuti při současném vaření několika různých pokrmů. V elektrických troubách tato kombinace rychleji dokončuje vaření jídel, která jsou hotová na povrchu, ale vyžadují delší vaření uvnitř bez dalšího gratinování
- Rotisserie
- Rotisserie (je-li nainstalován) pracuje v kombinaci s grilovacím topným článkem pro dokonalou přípravu gratinovaných jídel
- Katalytické
- Parní čištění
- jednoduchá funkce čištění pomocí páry k uvolnění usazenin ve vnitřním prostoru trouby.
- Rozmrazování podle času
- pomocí této funkce se automaticky určuje doba rozmrazování potravin.
MOŽNOSTI VARNÉ DESKY
MOŽNOSTI HLAVNÍ TROUBY
TECHNICKÉ VLASTNOSTI VARNÉ DESKY
HLAVNÍ TECHNICKÉ VLASTNOSTI TROUBY
- Celoskleněné vnitřní dvířka, jeden rovný povrch, který se snadno udržuje čistý.
- Systém chlazení vzduchem: pro zajištění bezpečných teplot povrchu.
- Dvířka s trojitým sklem: Počet skel dvířek.
- Objem udává množství použitelného prostoru v troubě v litrech.
- Smaltovaný interiér: Smaltovaný interiér všech pecí Smeg má speciální antacidový povrch, který pomáhá udržovat interiér čistý snížením množství přilnuté mastnoty z vaření.
- Jemné dovření: všechny modely jsou vybaveny pokročilou funkcí jemného dovření dvířek, což umožňuje plynulé a tiché zavírání zařízení. Vnitřní prostor trouby má 5 různé úrovně vaření.
- Sklo vnitřních dvířek: lze vyjmout několika rychlými pohyby pro čištění.
- Sklopný gril: sklopný gril lze snadno odpojit pro pohyb topného tělesa a čištění vrchní části spotřebiče v jednom jednoduchém kroku.
- Boční světla: Dvě protilehlá boční světla zvyšují viditelnost uvnitř trouby.